Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر فنی و مهندسی معاونت توزیع توانیر گفت: موانع قانونی، فرهنگی و تخصیص اعتبارات ناکافی و تقاضا محور نبودن پروژه‌های دانشگاهی از مهم‌ترین موانع دانشگاه‌ها در ارتباط با صنعت است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، همزمان ظهر امروز با فرا رسیدن هفته پژوهش از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه تفرش طی مراسمی با حضور ناصر اسکندری مدیرکل دفتر فنی و مهندسی معاونت توزیع توانیر، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی،  مدیرعامل برق باختر و معاونین پژوهشی این شرکت‌ها تقدیر و تجلیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه تفرش در این آیین هفته پژوهش به پژوهشگران و فناوران دانشگاه تفرش گفت: دانشگاه تفرش با قدمت ۳۲ سال و با ۸۵ عضو هیات علمی در حوزه‌های مختلف ارتباط با صنعت، شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد و فناوری در سطح استان به عنوان دانشگاه شاخص به ماموریت‌های آموزشی و پژوهشی خود با جدیت ادامه می‌دهد.

 حمیدرضا صبا افزود: دانشگاه تفرش در حد توان به رسالت خود که محقق شدن بسترهای لازم برای ایجاد دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم است، عمل کرده است که مصداق بارز آن ارتباط با صنعت و انعقاد قراردادهای آموزشی تحقیقاتی و پژوهش با صنایع استان و کشور است.
وی تصریح کرد: صنعتی بودن استان مرکزی و حمایت مسوولان استان زمینه را برای افزایش فعالیت‌های پژوهشی و ارتباط با صنایع استان برای دانشگاه تفرش فراهم کرده و این دانشگاه را به دانشگاه پیشتاز و سرآمد در ارتباط با صنعت در استان تبدیل کرده است.

سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش نیز در این آیین گفت: عرصه پژوهش یکی از عرصه‌های راهبردی است.

حجت الاسلام محسن قربانی با یادآوری سخنان مقام معظم رهبری مد ظله العالی که امروز دو مولفه مهم ثروت و علم بر کشورها سلطه دارد، افزود: آمریکا با بکارگیری دو مولفه ثروت و علم به قطب اول علمی جهان تبدیل شده است.

وی ادامه داد: دانش با پژوهش به دست می‌آید و خداوند نیز علم را به صورت نور در دل کسانی قرار می‌دهد که زمینه و ظرفیت علم آموزی و پژوهش را در خود ایجاد کرده باشند.

مدیرکل دفتر فنی و مهندسی معاونت توزیع توانیر نیز در این آیین گفت: کشور ایران از توان و ظرفیت‌های مناسب پژوهشی برخوردار است که در این راستا ارتباط دانشگاه با صنعت از اهمیت بسزایی برخوردار است.

ناصر اسکندری با بیان این که دانشگاه از توان علمی و پتانسیل حل مشکل برخوردار است، ادامه داد: پژوهش‌ها در دانشگاه در مرز دانش انجام می‌شود و در این راستا صنعت نیازمند توسعه و بهبود و ورود تکنولوژی‌های نوین است، که نیازمند پژوهش‌های کاربردی است.

وی تصریح کرد: نتیجه مورد انتظار از ارتباط صنعت و دانشگاه  تبدیل تکنولوژی به ثروت و تبدیل علم به تکنولوژی و تولید علم است.

 اسکندری موانع قانونی، فرهنگی و تخصیص اعتبارات ناکافی و تقاصا محور نبودن پروژه‌های دانشگاهی را از مهم‌ترین موانع دانشگاه‌ها در ارتباط با صنعت عنوان کردو ادامه داد: کره جنبوبی با سهم ۴/۲۳ درصدی از تولید ناخالص داخلی جایگاه اول را در تحقیق و توسعه داراست و بعد از آن آلمان و ژاپن رتبه دوم و سوم تحقیق و توسعه را دارند تصریح کرد: این در حالی است که در کشور ما کمتر از یک درصد تولید ناخالص ملی به امر تحقیق و توسعه اختصاص یافته است.

وی اجرای فرصت مطالعاتی اعضا هیات علمی دانشگاه ها در صنعت، طرح دانشجوی مشترک، ایجاد کمیته‌های تحقیقات در تمام شرکت‌های استانی و برنامه ریزی پژوهش‌های بنیادین در بخش برق را از مهم‌ترین اولویت‌های وزارت نیرو در امر پژوهش عنوان کرد.

محمد اله‌داد مدیرعامل توزیع برق استان مرکزی نیز در این آیین از جذب  مجوز جذب  سرباز نخبه از فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد در حوزه های علوم اجتماعی، علوم انسانی و IT خبر داد.

در این آیین از  ۱۴ عضو هیات علمی پژوهشگر و فناور برتر دانشگاه تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش صنعت فناوری پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۷۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی آرند در نخستین کارگروه تولید، ساماندهی، نظارت و توزیع لباس فرم دانش آموزان استان درسال تحصیلی جدید با بیان اینکه چنانچه لباس فرم امسال دانش آموزی مرتب و قابل استفاده مجدد در سال تحصیلی جدید باشد افزود: در این صورت اجباری برای خرید و تهیه لباس فرم جدید نیست.
وی اضافه کرد: بر اساس دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر تهیه و توزیع پوشاک دانش آموزان، هیچ مدیر مدرسه‌ای مجاز نیست با تولید کننده و یا فرد خیاط برای تولید و تهیه لباس فرم دانش آموزان انعقاد قرارد بکند و به اجبار دانش آموز و یا اولیاء آن را به خیاط مورد نظر خود معرفی کند.

دیگر خبرها

  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • تظاهرات دانشگاهی، مهم‌ترین عنصر تحلیل قدرت آمریکا
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم