Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@20:31:18 GMT

برگزاری 553 کلاس درسی در سامانه مجازی دانشگاه تفرش

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۴۲۹۹۲

برگزاری 553 کلاس درسی در سامانه مجازی دانشگاه تفرش

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تفرش از برگزاری 553 کلاس درسی به صورت برخط در سامانه مجازی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تفرش، همزمان با هفته آموزش و بزرگداشت مقام معلم، به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا مراسم پاسداشت مقام استاد به صورت مجازی در دانشگاه تفرش برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در این مراسم رئیس دانشگاه تفرش از تلاش دلسوزانه و متعهدانه اساتید این دانشگاه که در این ایام در بستر آموزش مجازی، واحدهای درسی را به صورت مرتب و مستمر دنبال کرده و نگذاشتند عدم حضور فیزیکی به تعطیلی دانشگاه بی‌انجامد، تقدیر و تشکر کرد.

حمیدرضا صبا افزود: بدون تردید اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی در گرو تلاش هدفمند معلمان و اساتیدی است که در ترویج دانش و بینش همانند استاد شهید اهتمام می‌ورزند و از همین روست که نام و جایگاه والای معلم در فرهنگ ما همواره با قداست و احترام همراه بوده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تفرش نیز در این نشست از برگزاری 553 کلاس درسی به صورت برخط در سامانه مجازی دانشگاه در این دانشگاه خبر داد.

اسماعیل نظری افزود: از17 اسفندماه سال گذشته  تمام کلاس‌های نظری در سامانه مجازی دانشگاه ارائه شده است و تاکنون حدود 100 درصد کلاس‌ها برگزار شده است.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان مرکزی نیز در این نشست مجازی  با اشاره به فراگیر شدن ویروس کرونا در جهان گفت: شیوع بین‌المللی ویروس کرونا فضای تمدنی اسلام و ماهیت تمدنی غرب در برخورد با این ویروس را برای همگان تبیین  کرد.

حجت الاسلام مهدی ایمانی مقدم افزود: شکل گیری گروه‌های جهادی و همدلی و مساوات در بین مردم ایران با شیوع ویروس کرونا ماهیت تمدن اسلام را برای همگان تبیین کرد.

وی با بیان این که در جوامع غرب  هیچ گونه رفاقتی بین رابطه علم و دین  وجود نداشته است، تصریح کرد: در دنیای اسلام همواره بین دین و علم رابطه وحدت و اتحاد برقرار بوده و همدلی بین مردم وحاکمیت تاکنون تمام تحریم‌ها و توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب کرده است.

حجت الاسلام ایمانی مقدم با اشاره به این که ماهیت تمدنی غرب در دوران پساکرونا ماهیت اصلی خود را که پوشالی است نشان داد تصریح کرد: اما در دوران پساکرونا نظاره گر کارآمدی جمهوری اسلامی و بهداشت و درمان ایران در مواجهه با این ویروس بودیم.

حجت الاسلام محسن قربانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش نیز ضمن تبریک فرا رسیدن روز معلم سامانه  آموزش مجازی دانشگاه را بستری مناسب برای دانش افزایی اعضای هیات علمی در دوران شیوع ویروس کرونا دانست.

نبی الله گودرزوند چگینی معاون مالی و اداری و مدیریت منابع دانشگاه تفرش نیز در این نشست ضمن تبریک روز معلم گزارشی از عملکرد این حوزه به استحضار اعضای هیات علمی رساند.

علی پارسیان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه تفرش نیز در این نشست خواستار حمایت، هدایت و مشاوره  اعضای هیات علمی از  فعالیت‌های علمی انجمن های علمی دانشجویی شد.

انتهای پیام/ 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه آموزش دانش اسلام سامانه مجازی نیز در این نشست مجازی دانشگاه دانشگاه تفرش ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۲۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی برای زایمان در یزد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، کارشناس مسئول امور مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: کلاس‌های آمادگی برای زایمان در سطح کلیه مراکز دانشگاهی و مراکز بهداشتی استان به صورت رایگان برای مادران متقاضی در حال برگزاری است.


فاطمه قاسمی با اشاره به اقدامات در حال انجام در طرح جوانی جمعیت و فرزندآوری گفت: متأسفانه زایمان سزارین در اولین بارداری مادران یزدی رو به افزایش است و یکی از اقدامات لازم برای افزایش فرزندآوری در بین مادران، کاهش آمار سزارین است که پس از اجرای طرح تحول سلامت اقدامات متعدد برای کاهش آمار سزارین انجام شده و هم اکنون نیز با طرح جوانی جمعیت ادامه دارد.


وی با اشاره به رایگان بودن زایمان طبیعی در مراکز دولتی، ادامه داد: کلاس‌های آمادگی برای زایمان نیز در سطح کلیه مراکز دانشگاهی و مراکز بهداشتی در سطح استان به صورت رایگان برای مادران متقاضی در حال برگزاری است و این کلاس‌ها در مراکز خصوصی نیز با کمترین تعرفه و مصوب وزارت بهداشت برگزار می‌شود که البته این کلاس‌ها در همه شهرستان‌ها به جز اشکذر که بیمارستان دولتی تا پایان سال افتتاح می‌شود و بهاباد که اتاق عمل فعال ندارد به صورت رایگان برگزار می‌شود.


کارشناس مسئول امور مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه کلاس‌های آمادگی برای زایمان، مادران باردار را توانمند و زایمانی خوب و خوشایند را برای آنها فراهم می‌کند، افزود: پیشگیری از مشکلات شایع و مسائلی که ممکن است مادران باردار با آن مواجه باشند و برای آنها آزاردهنده باشد، توصیه‌های مورد نیاز برای مادران باردار، آموزش اصلاح وضعیت، ورزش‌های دوران بارداری، بهداشت روان، مراقبت از نوزاد و... در هشت جلسه در این کلاس‌ها به مادران باردار آموزش داده می‌شود که مادران را توانمند و زایمان خوبی را برای آنها به ارمغان می‌آورد.


وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای کاهش درد زایمان گفت: روش کاهش درد غیر دارویی و دارویی زایمان در همه مراکز در صورت درخواست مادران باردار ارائه می‌شود که این اقدام در مراکز خصوصی با هزینه مصوب و در مراکز دولتی به صورت کاملا رایگان در حال انجام است و حتی زایمان بدون درد نیز در مراکز انجام می‌شود.


قاسمی با اشاره به دستورالعمل مصوب وزارت بهداشت در خصوص مامای همراه گفت: در این زمینه مادر می‌تواند در طول دوران بارداری با یک ماما ارتباط بگیرد و براساس نیاز در هر ساعت از شبانه‌روز از وی مشاوره دریافت کند و در زمان زایمان نیز می‌تواند از ماما بخواهد که کنارش باشد و حمایت‌های روحی و روانی و روش‌های کاهش درد غیردارویی را برای مادر طبق تعرفه مصوب وزات بهداشت انجام دهد.


وی با بیان اینکه مادران همچنین می‌توانند از ماما‌های دارای دفتر کار و دارای مرکز مشاوره بهره‌مند شوند، افزود: مادرانی که مشکل خاصی در دوران بارداری ندارند می‌توانند تحت پوش این ماما‌ها باشند و از خدمات مشاوره‌ای مراقبتی و حتی درمانی بهره‌مند شوند، همچنین این ماما می‌تواند به عنوان عامل زایمان در کنار مادر باشد و روش‌های کاهش درد و کم دردی در سیر زایمان و خوشایند کردن زایمان برای مادر را رقم بزند.


کارشناس مسئول امور مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ادامه داد: این ماما‌ها به عنوان مامای خصوصی مطرح هستند و تعدادی از مراکز ما با این مامای دارای دفتر کار یا مرکز مشاوره مامایی قرارداد بستند، استفاده از مامای خصوصی در سطح استان یزد نسبت به سایر استان‌ها بسیار کم انجام می‌شود.


وی با اشاره به وجود اتاق خصوصی زایمان در مراکز دولتی گفت: مادر از زمان بستری برای زایمان تا دو ساعت بعد از زایمان در این اتاق می‌تواند همراه داشته باشد، این همراه به درخواست مادر باردار می‌تواند مامای همراه، همسر یا همراه خانم باشد که استفاده از این اتاق‌ها در مراکز دولتی رایگان و در مراکز خصوصی، خیریه، غیر انتفاعی و ... براساس هزینه مصوب وزارت بهداشت است.

دیگر خبرها

  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های تهران و روسیه
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به میزبانی دانشگاه تهران
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی برای زایمان در یزد
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • شیعه باید منطق و استدلال را فراگیرد