Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اراک اختصاص بخشی از خوابگاه‌های این دانشگاه به دانشگاه صنعتی اراک را تکذیب کرد.

علیرضا بهرامی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اراک در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه اختصاص بخش‌هایی از خوابگاه الزهرا (س) این دانشگاه به دانشگاه صنعتی اراک صحت ندارد، اظهار کرد: براساس آمایش آموزش عالی در استان مرکزی، قرار است دانشگاه صنعتی اراک و تفرش ادغام شوند و تحت عنوان دانشگاه صنعتی استان مرکزی فعالیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بهرامی بیان کرد: دانشگاه تفرش بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ نفر دانشجو و حدود ۳۰۰ هکتار زمین دارد؛ در حالی که دانشگاه صنعتی اراک حدود ۱۵۰۰ نفر دانشجو و حداکثر ۵۰ نفر عضو هیات علمی دارد و برای تأمین فضای دانشگاهی و خوابگاهی به شدت در تنگناست.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اراک ادامه داد: به نظر می‌رسد اگر دانشگاه صنعتی اراک به تفرش منتقل شده و ادغام این دو دانشگاه در تفرش صورت گیرد، موقعیت آموزشی بهتری می‌تواند برای دانشجویان فراهم کند. از طرف دیگر دانشگاه جامع استان، یعنی دانشگاه اراک نیز در مرکز استان فعالیت خود را ادامه می‌دهد.

وی با بیان اینکه دانشگاه اراک در تأمین خوابگاه برای دانشجویان خود مشکلات زیادی دارد، افزود: در دانشگاه ما حدود ۷۰۰ نفر از دانشجویان به خوابگاه نیاز دارند و ما نمی‌توانیم امکانات خوابگاهی در اختیارشان قرار دهیم.

بهرامی ادامه داد: دو واحد خوابگاه در سردشت درحال ساخت داریم که حتی اگر آن‌ها هم تکمیل شود، باز هم همه دانشجویان دانشگاه اراک را نمی‌توانیم تحت پوشش قرار دهیم؛ بنابراین امکان اختصاص فضای خوابگاهی به دانشگاه صنعتی اراک را نداریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه اراک آمایش آموزش عالی دانشگاه صنعتی اراک خوابگاه دانشجویی دانشگاه صنعتی اراک دانشگاه صنعتی دانشگاه اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۰۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردآوری دانشنامه شیراز در هفت جلد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدرس دانشگاه شیراز و گردآورنده دانشنامه شیراز در آیین نکوداشت روز شیراز ، گفت: بخش اول جلد نخست این دانشنامه به مفاخر و بزرگان و عنوان جلد دوم به خوراک و فرهنگ اختصاص داده شده است.
ندیم عنوان جلد سوم را آرامستان‌های شیراز معرفی کرد و افزود: بیشتر آرامستان‌های شیراز گلگشت و تفرجگاه بوده است و همچنین یکی از مشهورترین قبرستان‌های جهان اسلام به نام دارالسلام در شیراز است که قدمتی  هزار و  ۴۰۰ ساله دارد و همین امر می‌طلبید که عنوانی از این دانشنامه، به این مهم اختصاص داده شود.
وی عنوان جلد چهارم را فرهنگ عامه،  جلد پنجم را ادبیات شفاهی ، جلد ششم را آثار تاریخی شیراز و جلد هفتم را  جغرافیای تاریخی اعلام کرد. 

این استاد دانشگاه شیراز یادآور شد: پیشینه دایرةالمعارف نویسی در ایران سابقه کهنی دارد و نخستین کتاب در دوره ساسانیان در هشت جلد نوشته شده بود.
مصطفی ندیم با بیان اینکه در خصوص بزرگان در دانشنامه شیراز، تقسیم‌بندی انجام شد، گفت: تا کنون بیش از ۹۰۰ مدخل در خصوص ادیبان نوشته شده است.
به گفته گردآورنده دانشنامه شیراز ، جلد نخست این دانشنامه تابستان امسال به پایان می‌رسد.

دیگر خبرها

  • از بتن‌ریزی در اراک تا بتن‌ریزی برای ساخت جزیره هسته‌ای
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • جزئیات یارانه اختصاص یافته به دانشجویان، طلاب و اساتید
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • گردآوری دانشنامه شیراز در هفت جلد
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • اعتراضات دانشجویان در آمریکا تحول بسیار عظیم جهانی است