Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی دانشگاه تفرش، دکتر «حامد ثقفی» افزود: عنوان این اختراع «تقویت مواد کامپوزیت با استفاده از نخ های نانولیفی» است که برای ثبت آن در اداره ثبت اختراعات و علایم تجاری آمریکا از طریق کانون پتنت ایران اقدام شد و در نهایت با شماره US-۱۰۸۱۴۵۸۳-B۲ در USPTO به ثبت رسید.

وی توضیح داد: در این طرح از نخ‌های نانو لیفی برای تقویت لمینیت‌های کامپوزیتی در برابر لایه‌لایه شدگی استفاده می‌شود که بهره‌گیری  از این روش در مقایسه با شیوه‌های  مشابه، عملکرد موثرتری داشته به‌صورتی که چقرمگی شکست بین لایه ای تا ۱۶ برابر افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این  عضو هیات علمی دانشگاه تفرش افزود: لازم به ذکر است این اختراع، حاصل تحقیقات مشترک این عضو هیأت علمی دانشگاه تفرش با اساتید دانشکده نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر قره آغاجی و دکتر لطیفی بوده است

دکتر ثقفی اظهار داشت: ثبت این اختراع بین‌المللی  در کنار چاپ بیش از ۵۵ مقاله ISI و ISC توسط اساتید گروه مهندسی مکانیک دانشگاه تفرش انجام شده است.

مدیر گروه مهندسی مکانیک دانشگاه تفرش نیز گفت: این دانشگاه ثبت یک اختراع بین المللی، کسب مقام پژوهشگر برتر استان در سال ۹۹ و چاپ بیش از ۵۵ مقاله علمی ISI و ISC توسط ۹ عضو هیأت علمی این گروه از ژانویه ۲۰۲۰ تا سپتامبر ۲۰۲۱ است.

دکتر« ابوالفضل حسنی بافرانی» افزود: بیش از ۶۰ درصد مقالات چاپ شده از سوی اعضای هیأت علمی این گروه با ضریب کیفی Q۱ یا Q۲ بوده و در مجلات برجسته بین‌المللی با  ضریب تاثیر بالا به چاپ رسیده است که نشان دهنده کیفیت بالای فعالیت های پژوهشی این گروه در کنار تعداد بالای آن است.

مدیر گروه مهندسی مکانیک دانشگاه تفرش با اشاره به اینکه این پژوهش ها برگ زرینی در افتخارات دانشگاه تفرش است، افزود: اعضای هیات علمی این گروه در این مدت بیش از ۲ میلیارد و ۸۷۰ میلیون ریال قرارداد صنعتی با صنایع مختلف منعقد کرده‌اند.

دکتر بافرانی گفت: برخی از قراردادهای مذکور در قالب پایان‌نامه‌های دانشجویی تحصیلات تکمیلی در راستای ارتباط با صنعت و رفع نیازهای صنایع مختلف کشور و استان مرکزی بوده است.

وی اظهار داشت: ۲ شرکت دانش‌بنیان توسط ۲ عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک نیز در صنعت کشور فعال است  که محصولاتی در حوزه‌های نفت، گاز، پتروشیمی و پزشکی ارایه کرده و فعالیت این شرکت‌ها افتخار بزرگی در حوزه فناوری برای دانشگاه تفرش است.

مدیر گروه مهندسی مکانیک دانشگاه تفرش بیان کرد : مجموعه آزمایشگاه ‌ای تحقیقاتی موجود در دانشگاه تفرش با امکانات و تجهیزات پیشرفته در قالب آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه بستر مناسبی را برای فعالیت‌های پژوهشی تجربی و کاربردی این گروه فراهم کرده است.

دکتر حسنی بافرانی افزود: گروه مهندسی مکانیک دانشگاه تفرش تمام تلاش خود را برای کمک به ارتقای صنعت کشور و به‌ویژه استان مرکزی متمرکز کرده و فعالیت‌های پژوهشی خود را به‌صورت هدفمند در راستای اهداف بین المللی، ملی و استانی برنامه‌ریزی می‌کند.

گفتنی است شمار مقالات ISI  شامل ۳۹ مورد  است که ۲۰ عددآن  Q۱ و ۱۴  مورد Q۲  و پنج عنوان Q۳  برمبنای اطلاعات پایگاه JCR  است.

شهرستان تفرش با ۲۵ هزار نفر جمعیت در ۸۵ کیلومتری شمال شرق اراک واقع است.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی تفرش دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی تفرش اراک استان مرکزی تفرش دانشگاه بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۸۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران

به گزارش جماران؛ روابط عمومی دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران در واکنش به خبر خبرگزاری مهر نوشت: چند روز قبل خانم دکتر علم الهدی دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای انقلاب فرهنگی و هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس علوم خانواده دانشگاه تهران در کنار سایر اساتید دارای صلاحیت این مهم انتخاب می شود. در عملیاتی روانی، انتصاب وی به عضویت در کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران تعمیم می یابد و عملا دروغ بزرگ شکل می گیرد!

در پاسخ روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران آمده است:

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیات علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

•  تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده  

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)

دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)

مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)

مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

دیگر خبرها

  • ۴۲۰ مقاله در سی‌امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران پذیرفته شد
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • نخستین کنگره ملی ایران شناسی برگزار می‌شود
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند
  • استاد دانشگاه سمنان عضو هیات علمی نمونه کشوری شد