Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، سید علی آقازاده ظهر امروز ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی اظهار کرد: با مشارکت خوب مردم در رعایت پروتکل‌ها و واکسیناسیون امروز استان مرکزی عملکرد نسبتا رضایت‌بخشی در بحث مبارزه با کرونا دارد.

وی تصریح کرد: روند مقابله‌ای با کرونا در استان روند قابل قبولی است که حاصل تلاش و همکاری مردم و دستگاه‌های مرتبط و ستاد کرونا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  استاندار مرکزی بیان داشت: به منظور مقابله با کرونا از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون هماهنگی خوبی بین بخش‌های دولتی و مردمی صورت گرفت و شاهد بودیم موج‌های مختلف بیماری کرونا با کمترین مخاطرات کنترل و مهار شد که جا دارد این فرصت از کادر بهداشت و درمان که در این مدت سختی‌ها و فشارهای زیادی را تحمل کردند تشکر و قدردانی کنیم.

 آقازاده گفت: مدیریت شهری در بحث کنترل کرونا نقش به سزایی دارد که می‌طلبد مدیریت جدید شهری نگاه ویژه‌ای برای مقابله با کرونا داشته و این مهم را از طریق نظارت و کنترل اماکن عمومی پیگیری کند.

وی بیان کرد: در خصوص اعمال محدودیت های کرونایی برای مدارس از آنجا که استان اختیار تصمیم گیری دارد چنانچه دانشگاه علوم پزشکی تایید کند، محدودیت در مدارس اعمال خواهد شد.

 بازگشایی مداس طبق چک لیست الزامی است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی نیز گفت: همه کارمندان باید به بحث واکسیناسیون توجه جدی داشته باشند، در غیر این صورت حق ورود به محل کارشان را ندارند و پرونده آنان خارج نوبت از رسیدگی به تخلفات اداری ارجاع می‌شود.

بهروز اکرمی افزود: بازگشایی مداس طبق چک لیست و توسط دانشگاه علوم پزشکی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی الزامی است و باید واکسیناسیون دانش آموزان و فرهنگیان  با جدیت بیشتری دنبال شود.

دریافت وجه نقد در بخش حمل و نقل عمومی 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی نیز از کاهش امار استفاده از ماسک در بخش اصناف خبر داد و گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حوزه اصناف به درستی صورت نمی‌گیرد.

محسن خیرمند همچنین از دریافت وجه نقد در بخش حمل و نقل عمومی به شدت گله کرد.

کمیجان ضعیف‌ترین شهرستان در انجام واکسیناسیون است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت:  در بین شهرستان‌های استان کمیجان با ایمن‌سازی جمعیت هدف به‌ صورت ۸۰ درصد تزریق واکسن نوبت اول و ۵۴ درصد نوبت دوم ضعیف‌ترین شهرستان در انجام واکسیناسیون است. 

 سیدمحد جمالیان افزود: بر اساس تازه‌ترین آمار در ۴۸ ساعت گذشته  ۱۹۰ مورد جدید ابتلا در استان شناسایی و ۳ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

 به گفته وی هم اکنون اراک،ساوه، محلات و خمین در وضعیت نارنجی، زرندیه، فراهان،کمیجان، آشتیان، خنداب، شازند و دلیجان  در وضعیت زرد  و تفرش در وضعیت قرمز قرار گرفته است.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مدارس محدودیت استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۶۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • اعمال محدودیت های ترافیکی در روز مراسم یادواره شهدای بازی دراز
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • اعمال محدودیت ترافیکی در قائم‌شهر
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • اعمال یک‌طرفه شدن کندوان از ساعت ۱۸ امروز
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • محدودیت تردد در محور چالوس اعمال شد