Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست مجمع نمایندگان استان مرکزی با تعدادی از روسای دانشگاه‌های دولتی استان، با حضور استاندار استان مرکزی، امام جمعه و فرماندار شهرستان تفرش در دانشگاه تفرش برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، استاندار استان مرکزی در این نشست ضمن تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی از تهیه و تدوین نقشه جامع علم و فناوری و نوآوری استان مرکزی خبر داد و افزود: با تدوین این نقشه هر دانشگاه، مراکز آموزش عالی و مراکز پژوهشی برتر وابسته به مراکز آموزش عالی استان به جایگاه و نقش خود در این نقشه جامع پی برده و از موازی کاری و هم پوشانی‌ها جلوگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر فزراد مخلص الائمه با بیان اینکه استان مرکزی دارای ۶۱ دانشگاه، ۲۳۲ رشته دانشگاهی است افزود: تدوین نقشه جامع علم و فناوری و نوآوری استان کار ضروری و مهمی است که بخش عمده ترسیم این نقشه انجام شده است.

رییس مجمع نمایندگان استان مرکزی در این نشست گفت: مجمع نمایندگان استان مرکزی بنا بر درخواست سازمان‌ها و نهاد‌های استان، جلساتی با حضور استاندار استان مرکزی با هدف مطرح کردن مسائل و مشکلات حوزه‌های انتخابیه برگزار و در رفع این مشکلات تاکید می‌شود.

دکتر محمود احمدی بیغش افزود: این نشست به درخواست روسای دانشگاه‌های دولتی استان مرکزی و به میزبانی دانشگاه تفرش برگزار شده است.

سرپرست دانشگاه تفرش نیز در این نشست کسری بودجه را دغدغه تمام دانشگاه‌ها دانست و اضافه کرد: افزایش بودجه دانشگاه تفرش مطالبه مهم و ضروری دانشگاهیان این دانشگاه از مجمع نمایندگان استان مرکزی است.

دکتر سهیل واشقانی فراهانی افزود: بیش از ۴۰ درصد از مقالات چاپ شده توسط اعضای هیات علمی دانشگاه تفرش در دو سال اخیر در ۲۵ درصد مجلات برتر بین المللی قرار گرفته است که این آمار نشان دهنده این امر است که این دانشگاه از نظر اثربخشی مقالات تراز اول در جایگاه خوب و شایسته‌ای قرار دارد.

وی اضافه کرد: دانشگاه تفرش از نظر شاخص تولید علم گام‌های اساسی را برداشته است و پژوهش‌های انجام شده توسط اعضای هیات علمی این دانشگاه ضمن اثربخشی در جوامع علمی بین المللی در حل مشکلات منطقه و کشور نیز تاثیر بسزایی داشته است.

امام جمعه شهرستان تفرش نیز در این نشست گفت: بسیاری از مشکلات و دغدغه‌های شهرستان تفرش با تلاش و همت نماینده محترم رفع و یا درمسیر رفع قرار گرفته است.

حجت الاسلام حسین حاجیلری افزود: آب هفتیان دغدغه چندین ساله مردم شهرستان بود که با همت نماینده شهرستان، پیگیری‌های فرماندار و مسئولین استان رفع شد.

وی با یادآوری فرمایش رهبر معظم انقلاب که مجلس یازدهم، مجلسی انقلابی افزود: تمامی رفتار، گفتار و کردار نمایندگان باید با این نگاه تعریف شود و تاکنون نیز مواضع نمایندگان مجلس چه در حوزه بین الملل و چه در حوزه داخلی روشن بوده است که جای تقدیر و تشکر دارد.

گفتنی است در این نشست روسای تعدادی از دانشگاه‌های استان مرکزی مشکلات رفاهی، کسری بودجه و مشکلات خوابگاهی خود را اعلام و خواستار کمک مجمع نمایندگان استان در حل مشکلات موجود خود شدند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دهه فجر انقلاب اسلامی دانشگاه تفرش فرزاد مخلص الائمه مجمع نمایندگان استان مرکزی دانشگاه تفرش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۱۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به میزبانی دانشگاه تهران

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در دیدار با سفیر فدراسیون روسیه در ایران که در محل دفتر رئیس دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به رو به جلو بودن روابط بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه بویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: بر اساس آنچه که در عرصه دیپلماسی می‌گذرد، شاهد هماهنگی بسیار خوب بین دیپلمات‌های ایران و روسیه هستیم و معتقدیم که این دیپلماسی باید در بخش علمی هم به همین میزان از اهمیت و قوت برخوردار باشد تا بتوانیم روابط سیاسی خوبی که بین دو کشور شکل گرفته است را از طریق دیپلماسی علمی پایدار و تقویت کنیم.

وی با ابراز خرسندی از برداشته شدن قدم‌های مثبت در سال‌های اخیر در مسیر تقویت دیپلماسی علمی و گسترش روابط علمی دانشگاه‌های ایران و روسیه، تاکید کرد: در کنار روابطی که هر یک از دانشگاه‌های ایران با دانشگاه‌های روسیه دارند، قریب یک دهه است که اجلاس مشترک رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه شکل گرفته است و شاهد برگزاری اجلاسیه‌های رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به صورت حضوری و مجازی و به میزبانی هر دو کشور بوده‌ایم.

رئیس دانشگاه تهران با یادآوری اینکه آخرین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه سال گذشته به میزبانی دانشگاه دولتی مسکو در روسیه برگزار شد، گفت: این اجلاس قرار است در سال جاری در ایران برگزار شود و دانشگاه تهران در حال تدارک این برنامه در تهران است.

مقیمی در ادامه به تشریح سابقه درخشان فرهنگ و تمدن ایران پرداخت و بیان داشت: یونسکو در سال ۲۰۱۷ میلادی دانشگاه جندی شاپور ایران را به عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در جهان معرفی کرد و در آن سال، قدمتی ۱۷۵۰ ساله را برای دانشگاه جندی شاپور ثبت نمود. این درحالی است که قبل از آن، رکورد قدیمی‌ترین دانشگاه دنیا برای دانشگاه بولونیا در ایتالیا با بیش از ۱۲۰۰ سال قدمت ثبت شده بود.

وی خاطرنشان کرد: هر چند ۹۰ سال از قدمت مجموعه فضا‌های فیزیکی حال حاضر دانشگاه تهران می‌گذرد، اما با توجه به قدمت سنت دانشگاهی در ایران، پیشینه دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی ایران محدود به این ۹۰ سال نیست. شورای عالی انقلاب فرهنگی در اواخر فروردین ماه مصوبه‌ای گذراند که طی آن زمینه اتصال قدمت جندی شاپور به دانشگاه تهران مهیا شد؛ بنابراین دانشگاه تهران که به عنوان میراث‌دار دانشگاه جندی شاپور شناخته می‌شود و از طرفی نماد آموزش عالی ایران نیز است، با ۱۷۵۷ سال قدمت و پیشینه، آموزش عالی ایران را در جهان نمایندگی می‌کند.

رئیس دانشگاه تهران به انتظار نهاد‌های تصمیم‌گیر در جمهوری اسلامی ایران به منظور ایفای نقش محوری دانشگاه تهران در تعاملات علمی داخلی و بین‌المللی، گفت: فرصت خوبی فراهم شده است تا علاوه بر روابطی که در سال‌های اخیر با دانشگاه‌های روسیه برقرار کرده‌ایم، از منظر جایگاه و مأموریت جدیدی که به دانشگاه تهران در زمینه تدوین سند دانشگاه تمدن‌ساز سپرده شده است، بتوانیم نقطه عطف جدیدی را بین دانشگاه‌های ایران و روسیه ایجاد کنیم.

وی با اشاره به دعوت از رؤسای دانشگاه‌های برتر کشور‌های مختلف از جمله روسیه به منظور حضور در آئین افتتاح بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران همزمان با نودمین سال تصویب قانون تأسیس دانشگاه تهران در ۸ خرداد ماه ۱۴۰۳، گفت: در کنار این آئین می‌توانیم نشست‌های دوجانبه با رؤسای دانشگاه‌های جهان داشته باشیم.

 مقیمی در این دیدار که رئیس دانشکده هوافضای دانشگاه تهران نیز حضور داشت، با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری تحقیقاتی مشترک بین دانشگاه تهران و دانشگاه دولتی مسکو برای ساخت و بهره‌برداری از یک ماهواره تحقیقاتی مشترک، گفت: کار‌های مطالعاتی و عملیاتی این پروژه تحقیقاتی آغاز شده و در جریان است، البته انتظار داریم که کار با سرعت بیشتری پیش برود.

در ادامه، الهام امین‌زاده، معاون بین‌الملل دانشگاه تهران نیز در این دیدار که با حضور دکتر مهدی فکور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران و دکتر دلاور مدیرکل امور اعضای هیأت علمی و دانشجویان بین‌الملل دانشگاه تهران برگزار شد، در برشمردن دیگر زمینه‌های علمی برای همکاری مشترک بین دانشگاه تهران و دانشگاه‌های برتر روسیه، از جمله در حوزه‌های مدیریت رسانه، حکمرانی و ... اعلام آمادگی کرد و گفت: دانشگاه تهران در آئین افتتاح بزرگداشت سنت ۱۷۵۷ ساله سنت دانشگاهی که ۸ خرداد ماه در دانشگاه تهران برگزار می‌شود، میزبان رؤسا و هیأت‌های بلندپایه دانشگاهی از کشور‌های مختلف از جمله روسیه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، «الکسی ددوف» سفیر فدراسیون روسیه در تهران نیز که به همراه «ایگور دمکین» رایزن سفارت فدراسیون روسیه در جمهوری اسلامی ایران در این دیدار حضور پیدا کرده بود، با ابراز خرسندی از بازدید مجموعه‌ای دانشگاهی به قدمت دانشگاه تهران، همکاری علمی را یکی از مؤلفه‌های اصلی در روابط بین دولت‌ها دانست و برای گسترش همکاری‌ها و اقدام ویژه به منظور اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه‌های موجود فی‌مابین دانشگاه تهران و دانشگاه‌های روسیه اعلام آمادگی کرد و درخواست نمود تا زمینه‌ای به منظور سفر دانشجویان زبان و ادبیات فارسی دانشگاه مسکو از دانشگاه تهران و آشنایی با ظرفیت‌های تمدنی ایران فراهم شود.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های تهران و روسیه
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به میزبانی دانشگاه تهران
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • نشست هم اندیشی مدیرکل اتباع استانداری البرز با اساتید دانشگاه های استان
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • نشست «نسل تیک‌تاکی و خیزش دانشگاه‌های ایالات متحده» برگزار می‌شود