Web Analytics Made Easy - Statcounter

الهام رجبی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک با بیان اینکه  جهت‌دهی صنایع دستی منطقه به سوی تولید محصولات فناورانه اولویت مرکز رشد این دانشگاه در سال «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرین» است اظهار کرد: هدف از این موضوع آن است که با همکاری مشاور مرکز رشد و ترکیب سنت و ایده‌های فناورانه محصولاتی تولید شود که از یک‌سو توانمندی و تکنولوژی ساخت آن‏ها در دانشگاه وجود دارد و از سوی دیگر صرفاً جنبه تزئینی نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی استقرار مشاور مالیاتی و کارشناس بیمه و بازاریابی در مرکز رشد جهت ارائه مشاوره حضوری و غیرحضوری به واحدهای فناور مرکز، معرفی شتاب‌دهنده‌های داخل منطقه و ملی به واحدهای فناور جهت ارتقای روند کار، ارائه تسهیلات مالی جهت تسهیل در شرکت در نمایشگاه‌های فناور ملی و بین‌المللی، اعلام فراخوان در سطح شهر و منطقه جهت شناسایی چالش‌ها، عارضه‌یابی و اقدام برای جذب و حمایت هسته‌های فناور جهت رفع مشکلات و توسعه بازار و کسب و کار بومی در سطح منطقه را از مهمترین نقش‌های مراکز رشد در تحقق شعار سال عنوان کرد. 

مدیر مرکز رشد و واحدهای فناور دانشگاه تفرش با بیان این‌که دوره‌های آموزشی متناسب با شعار «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‏ آفرین» به صورت منظم در این مرکز در حال برگزاری است، افزود: اجرای طرح دستیار فناوری در دانشگاه، ترغیب اساتید به تشکیل هسته‌های فناور و مدیریت هسته در مراکز رشد، هدایت نیروی تحصیل‌کرده به سمت مشاغل تخصصی، تشویق اساتید جهت تعریف پروژه‌های تیمی برای دانشجویان به منظور ایجاد انگیزه جهت آغاز استارتاپ و کارآفرینی و ترغیب فارغ‌التحصیلان ایرانی مقیم خارج از کشور به ایجاد همکاری‏های مشترک در راه‌اندازی کسب و کار بین‌المللی و به اشتراک گذاشتن تجربیات فناورانه از اولویت‌های مهم  مرکز رشد در سال جدید و در راستای تحقق شعار سال است.

رجبی عقد قرارداد طرح دستیار فناوری با پارک علم و فناوری استان مرکزی به عنوان یکی از برنامه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جهت هدایت هدفمند دانسته‌های دانشجویان فارغ‌التحصیل و در حال تحصیل به‌سوی استفاده کاربردی و کسب تجربه عملی برای تشکیل دانشگاه جامعه‌محور و کارآفرین در فروردین  ۱۴۰۱ را از مهمترین فعالیت‌‏های مرکز رشد از اسفند ۱۴۰۰ تاکنون برشمرد.

وی اضافه کرد: جذب بالقوه دو واحد فناور در مرحله پیش رشد و یک واحد فناور در مرحله رشد، تمدید مجوز مرکز رشد در اسفندماه ۱۴۰۰، همکاری‏های مشترک با مرکز رشد و نوآوری سوانح طبیعی در برگزاری دوره‌‏ها و کارگاه‏‌های آموزشی با هدف فراهم کردن زمینه‌های توانمندسازی افراد شرکت‌کننده و تربیت نیروی متخصص در اسفندماه ۱۴۰۰، افزایش ۵۰ درصدی سقف تسهیلات مالی اختصاص یافته به واحدهای فناور در مراحل پیش رشد و رشد در فروردین ۱۴۰۱ و برگزاری دوره‌‏های آموزشی متناسب با کارآفرینی، استارتاپ، تأسیس شرکت‏‌های دانش‌بنیان از اردیبهشت ۱۴۰۱ از دیگر فعالیت‏‌های این مرکز از اسفند ۱۴۰۰ تاکنون است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پارک علم و فناوری اراک تأسیس شرکت های دانش بنیان صنایع دستی فناورانه واحدهای فناور مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۹۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در صنعت پتروشیمی درباره فعالیت این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

کازرونی اضافه کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها