Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تفرش شب گذشته، همزمان با فرا رسیدن میلاد امام رضا (ع) ششمین همایش خیرین حامی دانشگاه تفرش عصر روز گدشته با حضور استاندار مرکزی، نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس، امام جمعه شهرستان، فرماندار، شهردار و خیرین حامی دانشگاه تفرش در سالن اجتماعات حاج ابراهیم نصیر این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 استاندار استان مرکزی  در این آیین ضمن تبریک فرا رسیدن میلاد امام رضا (ع) گفت: نقشه راه برای شکل دادن به نطام هویت استان مرکزی در حال تدوین است.

فرزاد مخلص الائمه با بیان این که در این نظام هویتی ارکان متعددی می توانند نقش آفرین باشد که بحث مفاخر استان یکی از این مولفه ها است افزود: تفرش، آشتیان و فراهان مهد مفاخر کشور است که می بایستی این مفاخر پروری استمرار پیدا نماید که دانشگاه تفرش رکن مهم و استمرار این مفاخر پروری خواهد بود.

وی ادامه داد: در نظام هویتی استان مرکزی نیز نقش علم، فناوری و نوآوری نقش کلیدی و بنیادی است و دانشگاه تفرش  به لحاظ قدمت، شأن علمی و برنامه توسعه و استقلالی که به دست آورد در این نقشه راه از اجزا اساسی است و باید نقش اساسی و کلیدی خود را به خوبی اجرا نماید.

استاندار مرکزی تصریح کرد:این مطالبه ماست که دانشگاه تفرش باید جز ارکان مسیر توسعه علم، فناوری و نوآوری استان باشد.

مخلص الائمه ادامه داد: استان مرکزی با دارا بودن 61 دانشگاه و 232 رشته دانشگاهی می بایست هم در تعداد و هم در سهم شرکت های دانش بنیان نقش اساسی خود را ایفا نماید و تمامی دانشگاه های معتبر استان از تمام ظرفیت خود برای تحقق این امر استفاده نمایند که در این راستا  مقدمات ایجاد بزرگترین شهرک هوشمند دانش بنیان کشور ایجاد گردیده است که به زودی مراحل اجرایی آن در استان مرکزی آغاز می گردد.

وی اظهار داشت: دانشگاه تفرش با استقلال هیئت امنای خود تازه متولد شده است که در رسیدن به توسعه خود نیارمند همراهی و همدلی همه مسئولین می باشد.

  سرپرست دانشگاه تفرش در این آیین گفت: خیرین حامی دانشگاه تفرش در حوزه‌ های مختلف به این دانشگاه‌ کمک کرده اند و این  دانشگاه همواره از حمایت های معنوی و مالی خیرین نیک اندیش  که سرمایه خود را در راه اعتلای دانشگاه صرف نمودند بهره مند بوده است.

سهیل واشقانی فراهانی افزود:  با همت والای خیرین حامی دانشگاه تفرش  تاکنون بیش از  ۹ هزار متر مربع فضای آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی در این دانشگاه تجهیز، بازسازی و احداث گردیده است که با این امر خداپسندانه، بستر ارتقاء زیرساختهای آموزشی، تحقیقاتی در این دانشگاه در کنار مساعدتهای مسئولین فراهم شده است که امیدواریم این فعالیتها تداوم یابد.

 وی داشتن هیئت امنا و هیئت ممیزه در دانشگاه تفرش را از نشانه‌های پیشرفت این دانشگاه برشمرد و اظهار داشت: وزیر علوم با تصویب هیئت امنا و هیئت ممیزه در دانشگاه تفرش به این مجموعه علمی اعتماد کردند بنا براین باید دانشگاه از این بستر به نحو شایسته استفاده نماید.

سرپرست دانشگاه تفرش با اشاره به فراهم شدن بسترهای توسعه این دانشگاه افزود: علاوه بر مساعدت های مسئولین، دانشگاه تفرش برای توسعه و نقش آفرینی هرچه بیشتر در جامعه علمی نیازمند حمایت و همت خیرین گرانقدر است و امیدواریم خیرین حامی دانشگاه همچون گذشته مارا برای تحقق این هدف یاری نمایند.

نماینده مردم تفرش،آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست ضمن برشمردن مصوبات مهم سفر وزیر علوم برای دانشگاه تفرش گفت: دانشگاه تفرش خیز جدیدی را برای توسعه خود در راستای این مصوبات برداشته است که می بایست نقش تاثیر گدار خود را هم در استان و هم در شهر به خوبی ایفا نماید.

ولی الله بیاتی افزود: با ایجاد هیئت امنای مستقل دانشگاه تفرش ، استقلال این دانشگاه تضمین شد و تلاش می نماییم که تفرش شهر دانشگاهی و گردشگری باشد و به استان و کشور خدمات دهد.

وی ادامه داد: همه فرصت ها برای جهش دانشگاه تفرش مهیا است و دانشگاه تفرش باید از این ظرفیت خود در راه تربیت انسان ها استفاده نماید.

امام جمعه شهرستان تفرش نیز در این همایش گفت: با مستقل شدن  هیئت امنا و هیئت ممیزه ، دانشگاه تفرش تولد دوباره پیدا نموده و صفحه جدیدی در این دانشگاه باز شده است.

حجت الاسلام اجرایی افزود: دانشگاه تفرش می بایست دوباره مشاهیر این شهرستان ها از جمله دکتر حسابی ها را با عزم خود متولد و نقش اساسی خود را در توسعه علمی شهر و منطقه اعمال نماید.

 در این آیین که با حضور خیرین حامی دانشگاه تفرش از جمله حاج هاشم سلیمی آشتیانی، حاج عبدالحسین یعقوبی نسب، سرکار خانم ملوک کاریابی، دکتر شیر محمدی، مهندس کبیری و مهندس ایرج حسابی برگزار گردید خیرین حامی دانشگاه تفرش کمک های مادی و خیرخواهانه خود را با هدف توسعه فرهنگ اقدامات خیرخواهانه به این دانشگاه هدیه نمودند.

 انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه تفرش استاندار مرکزی دانشگاه تفرش استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۸۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم تکریم و معارفه سرپرستان قدیم و جدید امور بانوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان در این دانشگاه با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

طهرانچی در این مراسم با تأکید بر نقش «زنان» در «خانواده» اظهار کرد: زن در اجتماع و خانواده نقش محوری دارد؛ بنابراین زنان با حضور خود در جامعه و فعالیت‌های اجتماعی می‌توانند به حقوق خود واقف شوند و اگر آنان را از این حضور محروم کنیم، برخلاف تعالیم اسلامی عمل کرده‌ایم.

وی با تأکید بر پژوهش‌های جدی در حوزه زنان بر اساس تعالیم دین اسلام و فرهنگ ایرانی بیان کرد:‌ بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند. مولدبودن به معنای ساختن یک خط و یک حرکت فکری پایدارِ سالم نسل طیب بوده و در هر نهاد سازنده‌ای، عنصر زن مولد است.

مسئولان امور بانوان در هویت‌سازی دختران دانشجو وظیفه‌ای سنگین دارند

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده نیز با تأکید بر جایگاه نمایندگان حوزه زنان در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مسئولان و رابطان امور بانوان به‌عنوان ارتباط‌دهندگان دو نسل جوان و میان‌سال جامعه زنان در فرآیند هویت‌یابی و هویت‌سازی دختران دانشجو وظیفه‌ای سنگین به عهده‌دارند.

عاصمه قاسمی با تأکید بر هویت‌یابی و هویت‌سازی زن مسلمان ایرانی عنوان کرد: رابطان و مسئولان امور بانوان در واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی، هم وظیفه سازمانی را به عهده دارند و هم در خانواده و جامعه، انسان متعهدی هستند که باید بر پایه تعلیم و تربیت اجتماعی بین این دو مسئولیت خطیر، پیوند مناسب برقرار کنند.

طرح‌های حمایتی مقطعی جوابگوی نیاز بانوان شاغل نیست

معاون امور مدارس سمای استان اصفهان نیز با ارائه آمار بانوان شاغل در سطح مدارس سما بر نقش بی‌بدیل مدارس سما در امر تعلیم و تربیت تأکید کرد و توضیح داد: با توجه به توانمندی بانوان در حوزه‌های مدیریتی و اجرایی، طرح‌های حمایتی مقطعی جوابگوی نیاز بانوان شاغل در سمت‌های اجرایی نیست و این گروه از بانوان به دلیل صرف زمان کمتر، در کنار خانواده و به‌منظور جلوگیری از آسیب‌های احتمالی، نیازمند بسته‌های حمایتی خانواده با توجه به مراحل مختلف زندگی هستند.

نفیسه حسین پور اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از توانمندی کافی در راستای ارائه خدمات نگهداری کودکان در سنین مختلف و برگزاری انواع کلاس‌های آموزشی، فرهنگی و توانمندسازی برای اعضای خانواده بانوان شاغل برخوردار بوده و این دانشگاه نیازمند طرح‌های کلان حمایتی با استفاده از امکانات و خدمات موجود در معاونت‌های موضوعی دانشگاه آزاد اسلامی و پرهیز از عملکرد جزیره‌ای است.

اکرم‌السادات میرممتاز، عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، استاد مشاور کانون کارآفرینی و صنایع خلاق و عضو شورای کمیته تعامل دانشگاه و خانواده و دبیر کارگروه آموزشی پژوهشی شورای مشورتی اساتید نهاد مقام معظم رهبری نیز به ارائه گزارش راه‌اندازی کانون کارآفرینی و صنایع خلاق و میزان مشارکت دانشجویان دختر دانشگاه در این کانون پرداخت.

فعالیت‌های علمی بانوان باید باعث افزایش کیفیت زندگی شود

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان نیز بیان کرد: فعالیت‌های علمی و اجرایی بانوان به‌عنوان نیرو‌های انسانی تحول‌گرا باید باعث افزایش کیفیت زندگی خود، خانواده، دانشجویان و جامعه اطرافشان شود.

نرگس عطریان با بیان اینکه افزایش نبوغ اخلاقی و رشد هوش فرهنگی، لازمه حفظ تعادل در بین ساعات کاری و مناسبات دنیای زنانه است، تبیین کرد: اخلاق حرفه‌ای در کنار اخلاق اجتماعی، مدیریت مصرف رسانه، مدیریت ارتباطات صحیح، مدیریت فکر و توجه به اهمیت خانواده‌مداری و تربیت اصولی فرزندان ازجمله شایستگی‌های زنان دنیای امروزی است.

به گزارش آنا، در این مراسم، منصوره پورمیری عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) که سابقه عضویت در گروه مشاوران جوان استاندار اصفهان و فعالیت در حوزه ارزیابی شایستگی و توانمندسازی مدیران زن استان را در کارنامه خود دارد به‌عنوان مسئول امور بانوان و خانواده استان اصفهان معرفی و از تلاش بدری شاه طالبی در دوران مسئولیت در این پست قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • فعالسازی ظرفیت‌های دولت در پشتیبانی از یادمان‌های دفاع مقدس
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • اسبقیان: چهار آئین نامه برای ارتقا فرهنگ هواداری تدوین می‌شود
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد