Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@12:41:40 GMT

شهرستان تفرش در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفت

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۹۷۷۰۲

شهرستان تفرش در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفت

دکتر سید محمد جمالیان روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اکنون چهار شهرستان اراک، آشتیان، دلیجان و فراهان در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند.

وی بیان کرد: بر این اساس اکنون شهرستانهای خنداب، ساوه، شازند و محلات در وضعیت زرد و شهرستانهای زرندیه، خمین و کمیجان در وضعیت آبی کرونا قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی اراک اظهار داشت: هفته گذشته شهرستان تفرش در وضعیت نارنجی و شهرستان‌های اراک ، دلیجان و فراهان در وضعیت زرد ، شهرستانهای آشتیان ، ساوه و شازند در وضعیت آبی کرونایی قرار داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر جمالیان تاکید کرد: اکنون ۲۰ درصد از شهروندان از  ماسک استفاده می‌کنند که انتظار می‌رود در راستای کنترل و مقابله با انتشار موج جدید بیماری این عدد به ۶۰ درصد افزایش یابد و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی نیز مدنظر ویژه قرار گیرد.

وی عنوان کرد: زنان باردار، افراد بالای ۶۰ سال و افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای به ویژه فشار خون و دیابت از گروه های پرخطر در برابر ویروس کرونا هستند که علاوه بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی این جامعه هدف، نیاز است در اسرع وقت نسبت به تزریق نوبت چهارم‌ واکسن اقدام کنند. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: وضعیت رنگ بندی کرونا معیاری برای تصمیم‌گیری و اعمال محدودیت‌ها در سطح کشور و استان است و روند افزایش بستری‌ها به طور حتم منجر به تغییر رنگ شهرستان‌ها در روزهای آتی می‌شود.

جمالیان ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی آمادگی کامل برای پذیرش بیماران کووید ۱۹ را دارد اما اکنون ظرفیت تخت‌های بیمارستان حضرت ولیعصر( هج) در اختیار  بیماران تصادفی، ترافیکی و صنعتی است و شمار بستری بیماران تنفسی در بیمارستان امیرالمومنین( ع) نیز بالا است و ظرفیت بیمارستان امیرکبیر نیز به عنوان سانتر اطفال در حال تکمیل است.

وی خاطرنشان کرد: هر ساله با ورود حجاج به کشور، شاهد شیوع یک بیماری ویروسی هستیم و با توجه به اینکه امسال نیز میزان شیوع ویروس کرونا و بیماری‌های ویروسی در کشورهای همسایه همچون عراق، عربستان و ترکیه بالا است این نگرانی را دوچندان کرده و انتظار می‌رود مردم در استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و تکمیل روند واکسیناسیون خود اقدام کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت : میزان تزریق واکسن در استان به شدت کاهش یافته به گونه‌ای که تا هفته گذشته روزانه حدود ۵۰ تا ۱۰۰ نوبت واکسن کرونا در زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک تزریق می‌شد که با افزایش شدت بیماری اکنون روزانه حدود یک هزار و ۲۰۰ نوبت واکسن تزریق می‌شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا اراک دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اراک دانشگاه علوم پزشکی ویروس کرونا اراک دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی پزشکی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۷۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس

سید ابوالفضل هاشمی اصل گفت: اولویت تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدا، رسیدگی ویژه به پرداخت مطالبات و مسائل رفاهی کارکنان مجموعه تحت پوشش دانشگاه بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به تلاش شبانه‌روزی کارکنان حوزه سلامت در خدمت‌رسانی به جامعه افزود: اگر چه بی شک این خدمات با پشتوانه انگیزه معنوی صورت می‌گیرد، اما دانشگاه نیز خود را در برابر این تلاش‌ها مسئول می‌داند و با تلاش و پیگیری‌های انجام شده، موفق به پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات اساتید، پزشکان و کارکنان دانشگاه در سال ۱۴۰۲ شدیم.

به گفته او، در سال ۱۴۰۲، ۱۱ ماه از مطالبات پزشکان متخصص، ۱۲ ماه از مطالبات پزشکان عمومی استخدامی و مشارکتی و ۱۲ ماه از مطالبات درمانگاه‌ها پرداخت شده است.

هاشمی اصل ادامه داد: همچنین پرداخت ۱۳ ماه اضافه کار شبکه‌های بهداشت و درمان و ۱۱ ماه از معوقات کارکنان سایر مراکز تحت پوشش، از دیگر موارد انجام شده در سال ۱۴۰۲ بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به ابلاغ دستورالعمل پرداخت تعرفه خدمات پرستاری از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در همین راستا طی سال گذشته، ۱۴ماه از مطالبات تعرفه خدمات پرستاری پرستاران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مبلغ بیش از ۳ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند